معاون برنامهریزی وزارت نفت گفت: دنبال احداث پالایشگاه 180 هزار بشکهای خوزستان با مشارکت سرمایهگذار خارجی هستیم و مذاکرات در حال انجام است که در صورت نهایی شدن توافق، اطلاعرسانی میشود.
۱۴۰۱ سالی جنجالی برای پتروشیمی های کشور بود که با پیروزی صاحبان پتروشیمی ها پایان یافت. سالی که مدیران آن با جنجال و لابی های سیاسی توانستند بند مربوط به افزایش قیمت خوراک پتروشیمی ها در لایحه بودجه ۱۴۰۲ را حذف کنند.
وزیر نفت اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۹۰ میلیون بشکه نفت بیشتر از سال ۱۳۹۹ و ۸۳ میلیون بشکه بیشتر از سال ۱۴۰۰ نفت صادر شد و بیشک در سال ۱۴۰۲ رکوردی تازه را در بحث صادرات خواهیم داشت.
یک کارشناس صنعت نفت گفت: بازاریابی، صادرات نفت و گاز و ایجاد ثبات صادراتی باید در دستور کار قرار گیرد که هم سرمایه گذاری و هم بازاریابی نیاز به تعامل بین المللی با جامعه جهانی و برطرف کردن موانع قانونی است.
سال ۱۴۰۱ شمسی در حالی به ایستگاه پایانی رسید که این سال را میتوان سالی طلایی برای بزرگترین گروه پتروشیمی کشور دانست، سالی که رکوردهای تولید و سودآوری شکسته شد و هلدینگ خلیج فارس شتاب خود در مسیر توسعه را چندین برابر کرد.
رییس پژوهشگاه مواد و انرژی از راهاندازی مرکز تخصصی مشترک ساخت و بازیافت کاتالیست با یکی از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه پتروشیمی خبر داد و گفت: از آنجایی که این پژوهشگاه به عنوان مرکز شبکه نانو جهان اسلام است، از ظرفیت کشورهای اسلامی نیز در حوزه مواد و نانو فناوری مرتبط با صنایع پتروشیمی بهره میگیریم.
شرکت پتروشیمی خوزستان که در سالهای اخیر بر ارتباط و تعامل دو جانبه با مشتریان تمرکز با هدف رفع نیازهای مشتریان و بهبود محصولات خود تمرکز ویژهای کرده است، موفق به دریافت تندیس طلایی سه ستاره یکصد واحد مشتری مدار شد.
وزیر نفت اظهار داشت: تمامی ارز حاصل از فروش نفت، میعانات، پتروشیمی و فراورده را در سررسید دریافت کردیم و در ۱۱ ماهه ۱۴ میلیارد دلار ارز به سامانه نیما و مرکز مبادلات ارزی تزریق کردیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: تشکیل صندوق سرمایهگذاری در حوزه پتروشیمی خلیج فارس به ارزش 2 هزار میلیارد تومان از محل منابع قانونی در جهت جهش تولید یکی از این فرصتهایی است که بتوان مجموعههایی از این دست استفاده کرد.